Медицински център

  Кабинетите на МЦ се намират на ул.Независимост №2, ДКЦ 1, ет.2

  Медицински център Санси има богат практически опит в организирането и    извършването на профилактични прегледи и изследвания на предприятия съгласно  Наредба №3/1987г. на МЗ или по избор на клиента. Разполагаме и с мобилни екипи и  апаратура, което ни позволява успешно да обслужваме клиентите си в цялата  страна. За всяка фирма разработваме график за преминаване, който е съобразен с  броя на служителите, спецификата на дейност и работното им време. Медицински  център Санси има гъвкава ценова политика при сключване на договори за  профилактични прегледи, а за лоялните ни клиенти предлагаме преференциални  цени. Всяка година предлаганите услуги се актуализират, тъй като се стремим да  обхванем максимално точно заболяванията на служителите.

 Задължителните периодични медицински прегледи (по Наредба №3/1987г. на МЗ) се  определят от специалисти на служба по трудова медицина и са съобразени с  вредните фактори на работната среда, длъжността и възрастта на служителите.

 МЦ Санси извършва прегледи и консулти на граждани, явили се самостоятелно в  кабинетите на МЦ.

 

Предлагаме специалисти в следните специалности : хирург, терапевт, специалист образна диагностика, офталмолог, невролог, УНГ и др.Всички права запазени © 2018