Медицински център

Кабинетите на МЦ се намират на ул.Независимост №2, ДКЦ 1, ет.2

Медицински център Санси има богат практически опит в организирането и извършването на профилактични прегледи и изследвания на предприятия съгласно Наредба №3/1987г. на МЗ или по избор на клиента. Разполагаме и с мобилни екипи и апаратура, което ни позволява успешно да обслужваме клиентите си в цялата страна. За всяка фирма разработваме график за преминаване, който е съобразен с броя на служителите, спецификата на дейност и работното им време. Медицински център Санси има гъвкава ценова политика при сключване на договори за профилактични прегледи, а за лоялните ни клиенти предлагаме преференциални цени.

Всяка година предлаганите услуги се актуализират, тъй като се стремим да обхванем максимално точно заболяванията на служителите.

Задължителните периодични медицински прегледи (по Наредба №3/1987г. на МЗ) се определят от специалисти на служба по трудова медицина и са съобразени с вредните фактори на работната среда, длъжността и възрастта на служителите.

МЦ Санси извършва прегледи и консулти на граждани, явили се самостоятелно в кабинетите на МЦ.

Предлагаме специалисти в следните специалности : хирург, терапевт, специалист образна диагностика, офталмолог, невролог, УНГ и др.